Tistrup er klar til genåbning

Tistrup er klar til genåbning

28-02-2021, 05:15 - Tistrup

Forfatter: Tistrup Mediehus - Henry

Tistrup er klar til genåbning

Genåbning: Efter at have været lukket siden jul er byens butikker nu klar til at åbne døren og lukke kunderne indenfor.

Tistrup: På mandag den 1. marts bliver det igen muligt at handle fysisk i byens butikker. Dagli’Brugsen har været åben hele tiden, men Bruhn, Radio- og TV-Gården og Tistrup Ure-Guld-Sølv har ikke haft kunder i butikken siden før jul.

-          Jeg har været her hele tiden, så der har været nok at se til. Vi har solgt varer til kunderne via click-and-collect, og så er der jo også kommet nyt varer, fortæller Helle Spicker fra Bruhn.

Bruhn fylder fem år

Hun er positiv overfor den handel, der trods alt har været under nedlukningen, men hun glæder sig til at åbne rigtigt.

-          Vi fylder faktisk fem år den 1. marts, så det er da en god fødselsdagsgave at kunne åbne igen. Vi har ikke decideret udsalg, men en del varer til nedsat pris og en hel masse nye varer på hylderne.

Alle mand på job

Hos Radio- og TV-Gården har de ikke været så påvirkede af nedlukningen. Alle medarbejdere har været på arbejde i hele perioden.

-          Vi har haft en del kontakt med kunder over telefonen, og vores montører har jo haft lov til at køre ud til kunderne. Alligevel glæder vi os til at åbne døren og møde kunderne ansigt til ansigt, fortæller Mette Bertelsen.

Gavebevis forlænges

Det gavebevis, der lyder på 500 kroner, og som kostede 400 kroner, har en del kunder købt før jul. Gavebeviset var oprindeligt gyldigt frem til og med 28. februar, men kan benyttes i butikkerne til udgangen af marts.